Top destinații din România pentru vacanța de iarnă
A view of a city from the top of a tower with hotel accommodations.

Dacă te întrebi unde să îți petreci vacanța de iarnă în România, există mai multe destinații care s-ar putea să te încânte. Sezonul rece se prezintă într-un mod magic în țara noastră. Avem atâtea locuri frumoase care merită vizitate. Unul dintre aceste locuri este Sibiul, unde noi oferim cazare Cisnadie Sibiu.

Un alt loc este Brașovul, aflat la poalele Carpaților, este una dintre cele mai iubite destinații de iarnă din România. Fie că ești în căutarea aventurilor pe pârtii, a relaxării în stațiuni montane sau a explorării satelor tradiționale, țara noastră oferă o gamă diversă de opțiuni pentru toate preferințele.

 

Trăiește magia pe care o oferă Sibiul

Sibiu, un oraș istoric încântător situat în inima Transilvaniei, devine o destinație de vis și în sezonul rece. Cunoscut pentru atmosfera sa medievală și pentru centrul vechi bine conservat, Sibiul oferă o experiență unică în timpul iernii. Iar dacă îți dorești să îți petreci concediul aici, oferim cazare apartament Cisnadie Sibiu confortabilă.

Iată de ce merită să vizitați acest oraș în acest sezon:

 • Centrul Vechi Împodobit
 • Târgul de Crăciun
 • Festivaluri și Evenimente Culturale
 • Pârtiile de Schi din Împrejurimi

Cu un design interior modern și rafinat, camerele hotelului Epic Centrum sunt create pentru a oferi confortul optim într-un cadru elegant. Fiecare cameră este dotată cu facilități de ultimă generație, de la televizoare cu ecran plat și Wi-Fi gratuit până la lenjerii de pat premium, sala evenimente Sibiu și băi spațioase.

La Epic Centrum, o echipă dedicată de profesioniști este mereu pregătită să vă ofere servicii impecabile și să vă facă să vă simțiți ca acasă. Fiecare oaspete este întâmpinat cu un zâmbet cald, iar personalul nostru este disponibil pentru a vă oferi asistență în orice moment, asigurându-se că fiecare detaliu al șederii dvs. este perfect.

 

Sibiul – Obiective turistice pe care să le vizitezi

Unul dintre cele mai notorii puncte de atracție este Centrul Vechi al Sibiului, cu Piața Mare și Piața Mică, unde clădirile colorate, străzile pietruite și arhitectura gotică și barocă vă transportă înapoi în timp. Piața Mare este dominată de Turnul Sfatului, un simbol al orașului, care oferă o priveliște panoramică asupra întregului oraș.

La doar câțiva pași distanță se află Podul Minciunilor, un pod acoperit ce leagă cele două părți ale orașului și care are o legendă fascinantă. Aici, turiștii se bucură de priveliști spectaculoase și pot asculta poveștile locale.

Un alt punct de atracție remarcabil este Catedrala Evanghelică, o bijuterie arhitectonică construită în stil gotic târziu, cunoscută pentru turnul său înalt și orga impresionantă. Vizitatorii pot urca în vârful turnului pentru o panoramă superbă a orașului.

 

Atmosfera feerică a Brașovului

Brașovul, un oraș încântător situat în inima Munților Carpați, devine o destinație de vis în timpul sezonului de iarnă. Există mai multe motive pentru care ar trebui să vizitați Brașovul în vacanța de iarnă:

 • Piața Sfatului
 • Castelul Bran
 • Poiana Brașov
 • Centrul Vechi
 • Evenimente și festivaluri de iarnă

Brașovul găzduiește diverse evenimente și festivaluri în timpul sezonului de iarnă. De la concerte și spectacole de teatru la festivaluri de lumină și parade de sărbători, orașul oferă o varietate de activități pentru a vă bucura de spiritul festiv.

Vizitarea Brașovului în iarnă vă oferă oportunitatea de a experimenta tradițiile și cultura locală. Puteți gusta bucate tradiționale în restaurantele locale, participa la evenimente culturale și descoperi obiceiurile specifice sărbătorilor de iarnă.

Iarna aduce o nouă dimensiune a aventurilor în natură în jurul Brașovului. De la drumeții prin peisajele acoperite de zăpadă până la plimbări cu sania sau cățărări pe ghețar, există activități pentru toate gusturile.

 1. Iași
 2. Sighișoara
 3. Oradea
 4. Arad
 5. Timișoara

 

Un sejur de neuitat la Epic Centrum

Indiferent dacă vrei o escapadă romantică, un loc de relaxare sau un cadru profesional pentru întâlniri de afaceri, Epic Centrum te așteaptă să descoperi eleganța și ospitalitatea sa deosebită. Rezervați acum și transformați-vă sejurul într-o experiență epică la Epic Centrum, locul unde fiecare detaliu contează pentru a vă oferi o ședere de neuitat.

Cu atmosfera sa unică, târgurile de Crăciun fermecătoare și posibilitatea de a explora istoria și cultura într-un cadru încântător, Sibiul devine o alegere remarcabilă pentru o vacanță de iarnă. O vizită în acest oraș va transforma sezonul rece într-o aventură memorabilă și plină de frumusețe.

ALTE
ARTICOLE

A rendering of the hotel lobby.

Refugiul tău sibian este Epic Centrum

Ți-ai dorit de mult timp să ajungi pe la Sibiu, însă nu ai avut șansa până acum? Hotelul Epic Centrum oferă cazare Cisnadie Sibiu pentru cei care își doresc o experiență memorabilă. Nu doar Sibiul merită vizitat, ci și Cisnadie, pentru cei care își doresc o vacanța ceva mai liniștită

CITESTE ARTICOL »
A church in the middle of a street in Cisnadie.

Frumusețea vacanței iarna la munte

O vacanță la munte pe timpul iernii este o experiență specială. Mai ales dacă apelezi la un hotel de excepție cum este Epic Centrum. Noi oferim cazare Cisnadie confortabilă pentru ca tu să te bucuri de frumusețile munților în acest anotimp rece. Iarna este perioada când natura își îmbracă haina

CITESTE ARTICOL »