Sala de evenimente Epic Gala

Dincolo de evenimente – creăm amintiri!

Sala de evenimente Epic Gala

Situată în incinta Hotelului Epic Centrum, Sala Epic Gala se prezintă ca fiind spațiul ideal pentru cei ce caută un loc deosebit pentru evenimentele lor. Având o capacitate de acomodare de până la 40 de persoane, sala este proiectată pentru a oferi un echilibru perfect între intimitate și eleganță.

Cui ii recomandam sala de evenimente Epic Gala

Fie că doriți să celebrați o aniversare marcantă, să organizati o petrecere privată sau să găzduiți un eveniment corporate, Sala Epic Gala promite să transforme fiecare moment într-o amintire de neuitat, prin ambianța sa rafinată și serviciile de excepție. Recomandăm Sala Epic Gala persoanelor și companiilor care caută un spațiu sofisticat pentru evenimentele lor. Fie că sunteti un cuplu care dorește o aniversare romantică, un grup de prieteni care planifică o petrecere privată sau o companie ce intenționează să organizeze o întâlnire sau un workshop, această sală este soluția perfectă.
A chef preparing a buffet of food in Sibiu.

Galerie foto cu Sala de Evenimente Epic Gala de la Hotelul Epic Centrum din Cisnădie

A chef pouring a bottle of wine on a hotel table.

Sala Epic Harmony - succesul evenimentului tău

Garantam succesul oricărui eveniment datorită acestor elemente
  1. Localizare Premium: Amplasată în inima Cisnădiei, aproape de principalele atracții ale orașului, sala beneficiază de un acces ușor pentru toți invitații.
  2. Design Elegant: Interiorul sălii este proiectat pentru a oferi un ambiant sofisticat și primitor, potrivit atât pentru evenimente formale, cât și pentru cele mai relaxate.
  3. Capacitate Optimă: Cu posibilitatea de a găzdui până la 40 de persoane, Sala Epic Gala oferă intimitate fără a compromite spațiul și confortul.
  4. Facilități Moderne: Dotată cu tehnologie de ultimă oră și echipamente audio-video de înaltă calitate, sala se adaptează perfect oricărei nevoi de prezentare sau divertisment.
  5. Servicii Impecabile: Echipa Hotelului Epic Centrum este dedicată asigurării unei experiențe perfecte pentru oaspeții săi, punând la dispoziție servicii de planificare, catering și asistență pe parcursul evenimentului.
  6. Flexibilitate: Fie că doriți o petrecere tematică, un seminar corporativ sau o sărbătoare în familie, Sala Epic Gala poate fi adaptată pentru a se potrivi visiunii și nevoilor dumneavoastra.
  7. Parcare: invitatii dumneavoastra se vor bucura de parcarea hotelului nostru.

Contact pentru Evenimente la Hotel Epic Centrum

Organizarea unui eveniment necesită atenție la detalii, planificare și o echipă dedicată. La Hotelul Epic Centrum, suntem pregătiți să vă ajutăm să faceți din evenimentul dumneavoastra o amintire de neuitat. Fie că este vorba de o nuntă, o petrecere de majorat, o conferință sau orice altă ocazie specială, vă invităm să ne contactați pentru a discuta detalii și a vedea cum putem contribui la organizarea unui eveniment memorabil!

Folosiți informațiile de mai jos pentru a ne contacta:

Telefon:

+ 4 0742 133 061

Email:

evenimente@epiccentrum.ro