Hotelul Epic Centrum

Oază de liniște în inima Cisnădiei

Povestea hotelului Epic Centrum

Totul a început cu visul unei familii pasionate, care își dorea să împărtășească dragostea pentru frumusețea locală cu lumea întreagă. În inima Cisnădiei, pe meleagurile pline de istorie și tradiție, s-a născut Hotelul Epic Centrum, o adevărată emanație a spiritului locului.

Membrii familiei noastre, cu rădăcini adânci în această zonă, au crescut ascultând povești despre meșteșugurile locale, despre ospitalitatea specifică regiunii și despre frumusețea peisajelor care împrejmuiesc orașul. Inspirată de aceste povești, familia a decis să creeze un spațiu în care aceste tradiții să prindă viață și să fie transmise mai departe.

The entrance to a hotel in Cisnadie with a red carpet.
A man is putting food on a plate in Cisnadie, Sibiu.

Așa s-a născut Epic Centrum, un hotel unde fiecare colț și fiecare detaliu vorbesc despre pasiunea și dedicația cu care a fost construit. Fiecare cameră, cu designul său unic, reflectă o parte din sufletul locului, îmbinând modernitatea cu elemente tradiționale.


Dar ceea ce face cu adevărat special Epic Centrum este legătura profundă pe care o are cu comunitatea. Angajații noștri împărtășesc cu mândrie tradițiile și istoria locului.


De la sfaturi despre cele mai pitorești locuri de vizitat, până la recomandări pentru cele mai autentice experiențe culinare, oaspeții noștri beneficiază de cunoștințele noastre locale.

Epic Centrum nu este doar un hotel, este un refugiu unde trecutul se împletește cu prezentul, unde ospitalitatea se transmite din generație în generație și unde frumusețea locală este sărbătorită în fiecare zi. Vă invităm să fiți parte din povestea noastră și să descoperiți magia locului împreună cu noi.