Sala de evenimente Epic Shine

Dincolo de evenimente – creăm amintiri!

Sala Epic Shine – descriere

Sala de evenimente ‘Epic Shine’, situată în Hotelul Epic Centrum din Cisnadie, aproape de Sibiu, este un amestec sublim de eleganță și funcționalitate. Cu o capacitate de 250 de invitați, această sală impresionează nu numai prin dimensiunile sale generoase, dar și prin detaliile rafinate și amenajările de ultimă oră.

Cui ii recomandam sala de evenimente Epic Shine

Recomandăm sala ‘Epic Shine’ pentru nunți, conferințe, banchete sau orice eveniment major. Sala este alegerea ideală pentru cei care caută eleganță și profesionalism în Cisnadie. Fie că vorbim despre nunți grandioase, banchete, petreceri corporatiste, lansări de produs sau conferințe, ‘Epic Shine’ este alegerea ideală pentru cei ce pun preț pe detalii și calitate.
A glass door with a light shining through it in Sibiu hotel.

Galerie foto cu Sala de Evenimente Epic Shine de la Hotelul Epic Centrum din Cisnădie

A group of men in black aprons holding plates of food in a hotel kitchen.

Succesul unui eveniment stă în detalii

Alegeti Sala Epic Shine de la Hotelul Epic Centrum din Cisnădie, astfel vă asigurați că evenimentul dumneavoastră va fi memorabil și va impresiona pe toată lumea, grație următoarelor caracteristici:

 

Amplasament Ideal: Sala este situată strategic în centrul Cisnădiei, în hotelul Epic Centrum, fiind ușor accesibilă pentru participanții la eveniment.

Ambianță Grandioasă: Decorul rafinat al sălii Epic Shine creează o atmosferă de excepție, potrivită pentru evenimente mari și prestigioase.

Dimensiuni Generoase: Putând găzdui până la 250 de oaspeți, această sală este concepută pentru acomodarea evenimentelor de amploare, fără a face compromisuri în ceea ce privește spațiul.

Echipamente moderne: Sala este dotată cu tehnologie modernă asigurând o reușită tehnică pentru orice tip de eveniment.

Servicii Profesionale: Personalul Hotelului Epic Centrum este pregătit să vă ofere asistență în toate etapele planificării și desfășurării evenimentului, garantând un eveniment memorabil.

Adaptabilitate: Indiferent de natura evenimentului – de la sedinte corporative, lansări de produs, la aniversari, baluri sau nunți de vis – Sala Epic Shine poate fi personalizată conform cerințelor și tematicilor dorite.

Contact pentru Evenimente la Hotel Epic Centrum

Organizarea unui eveniment necesită atenție la detalii, planificare și o echipă dedicată. La Hotelul Epic Centrum, suntem pregătiți să vă ajutăm să faceți din evenimentul dumneavoastra o amintire de neuitat. Fie că este vorba de o nuntă, o petrecere de majorat, o conferință sau orice altă ocazie specială, vă invităm să ne contactați pentru a discuta detalii și a vedea cum putem contribui la organizarea unui eveniment memorabil!

Folosiți informațiile de mai jos pentru a ne contacta:

Telefon:

+ 4 0742 133 061

Email:

evenimente@epiccentrum.ro