Sala de evenimente Epic Harmony

Dincolo de evenimente – creăm amintiri!

Sala Epic Harmony – descriere

Situată în Hotelul Epic Centrum din Cisnădie, sala Epic Harmony combină eleganța cu serviciile Premium. Cu o capacitate de 120 de oaspeți, aceasta sala de evenimente oferă un ambient rafinat, ideal pentru petreceri memorabile.

Cui ii recomandam sala de evenimente Epic Harmony

Ne adresăm cuplurilor moderne care își doresc o nuntă sau un botez într-un cadru elegant și liniștit. Familii care pun preț pe intimitate și rafinament vor găsi în Epic Harmony locul perfect pentru celebrarea celor mai importante momente. De asemenea, tinerii care apreciază designul sofisticat și serviciile de calitate vor considera sala noastră alegerea ideală pentru evenimentele lor speciale.
A white table with Epic Harmony balloons on it.

Galerie foto cu Sala de Evenimente Epic Harmony de la Hotelul Epic Centrum din Cisnădie

A table setting with white tablecloth at an epic event.

Sala Epic Harmony - succesul evenimentului tău

Contact pentru Evenimente la Hotel Epic Centrum

Organizarea unui eveniment necesită atenție la detalii, planificare și o echipă dedicată. La Hotelul Epic Centrum, suntem pregătiți să vă ajutăm să faceți din evenimentul dumneavoastra o amintire de neuitat. Fie că este vorba de o nuntă, o petrecere de majorat, o conferință sau orice altă ocazie specială, vă invităm să ne contactați pentru a discuta detalii și a vedea cum putem contribui la organizarea unui eveniment memorabil!

Folosiți informațiile de mai jos pentru a ne contacta:

Telefon:

+ 40 742 133 061

Email:

evenimente@epiccentrum.ro