Restaurant in Cisnadie, Sibiu

Delicatese care trezesc simțurile

Restaurant in Cisnadie

Un sanctuar al delicateselor, o oază a ospitalității

Bucătarii noștri, adevărați maeștri în arta culinară, pregătesc fiecare fel de mâncare cu dedicație și pasiune, folosind doar ingrediente proaspete și autentice. Meniul variat satisface toate gusturile, iar selecția noastră de vinuri este concepută să completeze perfect experiența culinară. Vizitează restaurantul hotelului Epic Centrum și lasă-te răsfățat într-o călătorie gastronomică de neuitat!

Bucură-te de un meniu delicios! Contactează-ne acum!

Folosiți informațiile de mai jos pentru a ne contacta:

Telefon:

+ 4 0742 133 061

Email:

evenimente@epiccentrum.ro

Restaurant in Cisnadie

Vă așteptăm să descoperiți Epic Centrum!

La Epic Centrum, ne mândrim să oferim turiștilor noștri o experiență gastronomică de neuitat. Restaurantul nostru dispune de o bucătărie bine dotată, unde mâinile iscusite ale bucătarilor profesioniști transformă ingredientele de calitate în preparate delicioase.

Gama largă de opțiuni din meniul nostru promite să satisfacă gusturile celor mai pretențioși gurmanzi. Pentru cei care doresc să savureze un pahar cu vin sau să experimenteze un cocktail exotic, barmanii noștri experimentați sunt gata să îi servească în barul propriu al locației.

Iar pentru cei care organizeaza evenimente in hotelul nostru surprizele culinare sunt impresionante. Pentru oaspetii cazati in hotel oferim un strop de dulce răcoritor în timpul zilei, Fruit & Candy bar, unde gustările delicioase și răcoritoarele sunt gata să îți mângâie papilele gustative.
A buffet with a lot of food on it in Sibiu.

Galerie foto din restaurant

LASA-ne UN Mesaj

Dacă aveți deja o idee clară sau doriți doar să explorați opțiunile noastre, echipa noastră de specialiști în evenimente este aici pentru a vă ghida. Trimiteți-ne un mesaj sau sunați-ne, și vă vom oferi soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastra.