Sala evenimente Corporate Cisnadie Sibiu

Gazduim evenimente memorabile

Cauti o sala de evenimente corporate Sibiu?

Cu 3 sali de evenimente moderne si flexibile, organizam si gazduim evenimente corporate:

Rezerva acum o sala de evenimente corporate

Telefon:

+ 4 0742 133 061

Email:

evenimente@epiccentrum.ro

Locatia salilor de evenimente corporate

Amplasarea salii pe care o inchiriati pentru evenimentul corporate este un alt factor important de care trebuie sa tineti cont. Ideal este ca sala să fie ușor accesibilă pentru toți participanții, aproape de principalele căi de transport sau de puncte de referință cunoscute. In cazul nostru, salile de evenimente din cadrul hotelului Epic Centrum sunt locatia ideala pentru un eveniment de tip corporate.

Hotelul Epic Centrum se mândrește cu o poziționare strategică în inima Cisnădiei, la doar 10 kilometri de centrul orasului Sibiu, oferind o combinație armonioasă de confort urban și atmosferă liniștită, tipică zonei. Aproape de principalele atracții ale regiunii și la o distanță convenabilă de aeroport, acest hotel devine destinația ideală pentru cei ce doresc să beneficieze de serviciile noastre de top.
A glass door with a light shining through it in Sibiu hotel.
A chef pouring a bottle of wine on a hotel table.

Sala evenimente Corporate

Cui ne adresam

Capacitatea salii de evenimente corporate Sibiu

Asigurați-vă că sala de evenimente pe care o inchiriati are suficient spațiu si o dimensiune potrivita pentru a găzdui numărul de participanți anticipat. De asemenea, considerați și spațiu pentru standuri, scenă sau alte echipamente.
A banquet room with blue chairs and a chandelier available for booking at a hotel in Cisnadie.
A chef preparing a buffet of food in Sibiu.

Cum alegi o sala pentru evenimente corporate

Alegerea unei săli de evenimente corporate este esențială pentru succesul și desfășurarea eficientă a evenimentului. În funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastra., iată câteva criterii esențiale de luat în considerare:

  1. Facilități și Echipamente: Verificați dacă sala vine cu echipamente audio-vizuale, microfoane, proiectoare și conexiune la internet stabilă. De asemenea, analizați posibilitatea de a avea spații pentru breakout sessions sau ateliere.
  2. Parcare: Un aspect adesea neglijat, dar vital, este disponibilitatea locurilor de parcare sau a serviciilor de valet.
  3. Catering: Unele săli oferă servicii de catering, altele permit aducerea unui furnizor extern. Verificați opțiunile și meniurile disponibile.
  4. Ambianță și Design: Aspectul și atmosfera locației pot influența tonul și percepția evenimentului. O sală modernă și bine întreținută poate adăuga valoare brandului dvs.
  5. Flexibilitatea Agendei: Este esențial să vă asigurați că data și ora dorită sunt disponibile și că nu există restricții legate de orele de început sau de încheiere.
  6. Buget: Înțelegerea costurilor asociate cu închirierea sălii și a serviciilor adiționale este crucială. Asigurați-vă că știți toate costurile upfront și dacă există taxe suplimentare ascunse.
  7. Feedback-ul anterioare: Citiți recenziile sau solicitați referințe pentru a vă face o idee despre calitatea serviciilor oferite de locație.

FORMULAR CONTACT

Dacă aveți deja o idee clară sau doriți doar să explorați opțiunile noastre, echipa noastră de specialiști în evenimente este aici pentru a vă ghida. Trimiteți-ne un mesaj sau sunați-ne, și vă vom oferi soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastra.

Blog