De ce să mergi la Sibiu în această primăvară
A hotel room in Sibiu with a TV and shelves available for rezervare.

Ești în căutarea unei destinații de vacanță care să îți ofere o experiență istorică și culturală, dar și aventuri în mijlocul naturii? Sibiu este alegerea perfectă! Acest oraș pitoresc din inima Transilvaniei te va captiva cu farmecul său istoric și peisajele naturale spectaculoase.

Sibiul ar trebui să fie pe lista ta de destinații de vacanță, datorită experiențelor culturale unice pe care le oferă, dar și posibilităților abundente pentru activități în aer liber. Hotelul nostru este pregătit să îți ofere cazare modernă, fie că alegi un studio, un apartament, sau o cazare cisnadie.

Descoperă frumusețea și istoria Sibiului

Sibiu este un oraș cu o istorie bogată și fascinantă, care își găsește rădăcinile în perioada medievală. A devenit unul dintre cele mai importante centre urbane din Transilvania în Evul Mediu și a jucat un rol esențial în comerțul și viața culturală a regiunii.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui oraș este arhitectura impresionantă, care reflectă influențele culturale diverse și perioadele istorice prin care a trecut orașul. Centrul vechi este ca un muzeu în aer liber, unde poți admira clădiri istorice remarcabile, biserici medievale și fortificații impresionante.

Iată o listă cu locurile fascinante pe care ar trebui să nu le ratezi:

 1. Piața Mare
 2. Podul Minciunilor
 3. Turnul Sfatului
 4. Biserica Evanghelică
 5. Muzeul Național Brukenthal
 6. Cetatea Sibiului

La doar câțiva kilometri de acest oraș minunat se află Epic Centrum, un hotel cu standarde ridicate pentru pentru cei care doresc cazare apartament cisnadie impecabilă. Oaspeții noștri beneficiază de cunoștințele noastre locale, primind cele mai bune sfaturi și recomandări.

Experiențe culturale unice

Sibiul este o destinație turistică care atrage vizitatori din întreaga lume pentru evenimentele sale de prestigiu și atmosfera animată. Indiferent de perioada anului în care vizitezi orașul, vei găsi întotdeauna ceva captivant să faci sau să vezi.

Parcurile și grădinile prind viață primăvara. Parcurile Sub Arini, Astra sau Grădina Zoologică sunt locuri ideale pentru plimbări relaxante sau picnicuri în aer liber. Acestea oferă o oază de liniște în mijlocul agitației urbane.

De asemenea, Munții Cindrel și Munții Făgăraș, sunt destinații populare pentru drumeții în natură, unde poți admira peisaje spectaculoase și flora și fauna caracteristice primăverii. Pentru a profita de toate aceste experiențe minunate alege camera dubla sibiu, pentru a-ți asigura confortul și flexibilitatea de care ai nevoie în timpul șederii tale.

În funcție de perioada în care ajungi în Sibiu, poți lua parte la următoarele experiențe culturale:

 • Festivalul Internațional de Teatru
 • Festivalul internațional de Jazz
 • Evenimentele de artă stradală
 • Concerte și spectacole în biserici istorice
 • Cursuri și ateliere de artă

Bucură-te de natură și activități în aer liber

Sibiul și Cisnădie oferă numeroase oportunități pentru a te bucura de frumusețea naturii și pentru diverse activități în aer liber. Indiferent dacă îți place aventura sau doar vrei să te relaxezi în mijlocul naturii, vei găsi ceva pentru tine.

Activitate Descriere
Drumeții montane Explorează Munții Făgăraș sau Munții Cindrel și bucură-te de peisaje spectaculoase.
Ciclism montan Închiriază o bicicletă și explorează terenurile excelente pentru ciclism montan
Călărie Bucură-te de călărit prin peisajele pitorești
Parcuri naturale și rezervații Vizitează Parcul Natural Dumbrava Sibiului sau Rezervația Naturală Pădurea Bogății pentru a descoperi flora și fauna diversă.

Indiferent de preferințele tale, Sibiul îți oferă numeroase oportunități pentru a te bucura de natură și de activități în aer liber în timpul vizitei tale. Ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru a trăi momente de neuitat în mijlocul naturii transilvănene.

Trăiește momente de neuitat

Așadar, Sibiul este alegere ideală pentru o escapadă de primăvară. Acest oraș oferă o combinație între istorie, cultură bogată și natură spectaculoasă.

Situat în inima pitorească a Cisnădiei, hotelul nostru te întâmpină cu un mediu liniștit și relaxant. Dacă preferi atmosfera liniștită, în natură, departe de agitația orașului, Epic Centrum este perfect pentru tine. Aici poți să te retragi și să te relaxezi într-un mediu autentic.

Oferim facilități de lux, servicii personalizate și atenție la detalii. Hotelul Epic Centrum este locul perfect pentru a-ți transforma sejurul într-o experiență de neuitat.

ALTE
ARTICOLE

Epiccentrum logo on an orange background in Cisnadie.

Cele mai frumoase orașe pe care să le vizitezi în România

România este țară care are foarte multe lucruri de oferit. Peisajele pitorești de munte și satele tradiționale sunt printre preferatele străinilor care vin să ne viziteze. Cu toate acestea, țara noastră are și un farmec urban aparte, cu orașe vibrante, pline de istorie și cultură. Avem orașe medievale bine conservate

CITESTE ARTICOL »
A rendering of the hotel lobby.

Beneficiile călătoriilor regulate

Călătoriile au fost întotdeauna o sursă de inspirație și relaxare pentru oameni din toate colțurile lumii. Călătoriile oferă numeroase beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte. În acest articol, vei afla informații importante despre modul în care acestea contribuie la dezvoltarea personală și la îmbunătățirea calității vieții. Prin oferirea

CITESTE ARTICOL »