Sala de evenimente Cisnadie Sibiu

Dincolo de evenimente – creăm amintiri!

Sala de evenimente Cisnadie Sibiu

Transformăm ocaziile în povești memorabile

Hotelul Epic Centrum, cu cele trei săli de evenimente moderne, este locul ideal pentru găzduirea unei game largi de petreceri de nunta, botez, petreceri private sau evenimente. La Hotelul Epic Centrum, fiecare moment devine mai mult decât o simplă amintire. Ne dedicăm cu pasiune pentru a vă oferi o experiență excepțională, transformând ocaziile voastre speciale în povești memorabile. De la decoruri rafinate până la servicii de neegalat, vă invităm să trăiți magia momentelor alături de noi.

Galerie foto Evenimente la Hotelul Epic Centrum

Tipuri de evenimente organizate la Epic Centrum

— Nunți

— Botezuri

— Evenimente corporate

— Conferințe

— Dineuri

— Aniversări

— Ședințe

— Majorate

— Petreceri private

— Lansări de produse

— Workshop-uri

— Seminarii

— Expoziții

— Galeriile de artă și vernisaje

— Recepții

 

 

Sala de evenimente Epic Shine

Având capacitatea de a primi până la 250 de persoane, sala Epic Shine este configurată special pentru a găzdui evenimente de anvergură. De la nunți grandioase, botezuri la scară largă, până la evenimente corporative de mare amploare și conferințe, aceasta sala este pregătită să facă față cerințelor oricărui organizator.

A banquet room with blue chairs and a chandelier available for booking at a hotel in Cisnadie.
A sala de evenimente set up with pink balloons and white tablecloths in an Epic Harmony-themed event.

Sala de evenimente Epic Harmony

Cu posibilitatea de acomodare a până la 120 de persoane, sala Epic Harmony este spațiul preferat pentru evenimente fastuoase, nunti, botezeri sau petreceri cu o listă mai extinsă de invitați. Eleganța și configurația acestei săli o fac ideală pentru cele mai variate evenimente.

Sala de evenimente Epic Gala

Pentru evenimente intime, sala Epic Gala este alegerea perfectă. Cu o capacitate de până la 40 de persoane, aceasta este ideală pentru aniversări, ședințe, majorate sau petreceri private. Decorul este unul fara cusur si va asigura condiții de top pentru oaspeții evenimentului dumneavoastra.
A man pouring a bottle of wine in Cisnadie, Sibiu.

LASA-ne UN Mesaj

Dacă aveți deja o idee clară sau doriți doar să explorați opțiunile noastre, echipa noastră de specialiști în evenimente este aici pentru a vă ghida. Trimiteți-ne un mesaj sau sunați-ne, și vă vom oferi soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastra.

Sali de evenimente in Sibiu

Nu doar un eveniment, ci un moment epic.

Fiecare sală poate fi personalizată și decorată în concordanță cu tema și preferințele evenimentului dumneavoastra. Indiferent de ocazie, Epic Centrum este pregătit să transforme evenimentul dvs. într-un moment memorabil.

Contacteaza-ne pentru Evenimente la Hotel Epic Centrum

Organizarea unui eveniment necesită atenție la detalii, planificare și o echipă dedicată. La Hotelul Epic Centrum, suntem pregătiți să vă ajutăm să faceți din evenimentul dumneavoastra o amintire de neuitat. Fie că este vorba de o nuntă, o petrecere de majorat, o conferință sau orice altă ocazie specială, vă invităm să ne contactați pentru a discuta detalii și a vedea cum putem contribui la organizarea unui eveniment memorabil!
Folosiți informațiile de mai jos pentru a ne contacta:

Telefon:

+ 40 742 133 061

Email:

evenimente@epiccentrum.ro