Organizare botez in Cisnadie Sibiu

Petrecere de botez cu eleganță și stil!

Organizare botez Cisnadie Sibiu - ca la carte

Organizam cele mai frumoase evenimente pentru ca voi si invitatii vostri sa aveti parte de cele mai frumoase amintiri! Va punem la dispozitie cele mai bune servicii de organizare de petreceri de botez din Cisnadie Sibiu.

Momente artistice la botez

Dă culoare si emotie intregului eveniment!

A camera captures a plate of food on a table.

La Epic Centrum, botezul va fi cu adevărat epic!

Telefon:

+ 4 0742 133 061

Email:

evenimente@epiccentrum.ro

A chef is preparing a cake in a kitchen at a hotel in Cisnadie with rezervare.

Primul pas pentru o viață binecuvântată: botezul!

Veniți să celebrați momentul unic al botezului la hotelul Epic Centrum! Cu o echipă dedicată evenimentelor, ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect. Bucurați-vă de un Candy bar delicios special pentru botez, un tort personalizat care reflectă unicitatea momentului și prezența misterioasă a ursitoarelor pentru a binecuvânta noul membru al familiei.

Nu veti rata nicio clipă prețioasă multumita serviciile noastre foto-video. Ritmurile noastre muzicale sunt asigurate de un DJ de top, iar invitațiile și mărturiile personalizate ii vor uimi pe toți invitații. Accesoriile pentru botez sunt selectate cu grijă pentru a completa perfect ziua, iar o formație va fi acolo pentru a adăuga acel sentiment magic evenimentului. Aranjamentele noastre florale vor aduce un plus de eleganță și rafinament.

Organizare botez de la A la Z la hotel Epic Centrum

A chef drizzling sauce on a plate of food in Cisnadie.

FORMULAR CONTACT

Dacă aveți deja o idee clară sau doriți doar să explorați opțiunile noastre, echipa noastră de specialiști în evenimente este aici pentru a vă ghida. Trimiteți-ne un mesaj sau sunați-ne, și vă vom oferi soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastra.

Blog