Ia o pauză de la agitația cotidiană
An aerial view of an old castle in Sibiu.

În mijlocul tumultului vieții cotidiene, găsim adesea alinare în retragerea către natură, iar o vacanță la munte devine alegerea ideală pentru cei care caută o evadare revitalizantă. În acest context, hotelul Epic Centrum din Cisnadie, aflat în apropierea pitorescului Sibiu, se impune ca destinația perfectă pentru Cisnadie cazare. Ești dornic să te bucuri de o experiență autentică de relaxare și recreere?

Hotelul nostru din te întâmpină cu peisaje spectaculoase și un ambient liniștit, oferindu-vă o oază de calm în mijlocul naturii sălbatice. Cu camere confortabile și facilități moderne, vă invităm să vă bucurați de confortul acasă departe de casă, în timp ce vă delectați cu priveliști montane impresionante.

 

Cum te poți relaxa la munte la Sibiu?

Relaxarea la munte în zona Sibiului oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface diferite preferințe. Iată câteva sugestii pentru a vă bucura de o vacanță relaxantă la munte în apropierea Sibiului:

 • plimbări în natură
 • spa și wellness
 • camera dubla Cisnadie Sibiu la Epic Centrum
 • picnic în aer liber
 • mâncare tradițională transilvăneană
 • activități culturale în sibiu
 • meditație și yoga în aer liber

Explorează frumusețea naturală a Munților Cindrel printr-o plimbare relaxantă. Alegeti un traseu potrivit nivelului dvs. de confort și admirați peisajele montane spectaculoase. Zonele precum Păltiniș sau Cisnădioara oferă trasee variate pentru plimbări și drumeții.

Dacă ești în căutarea unei relaxări complete, opțiunea unui centru de spa și wellness ar putea fi ideală. Sau, de ce nu, poți alege cazare Sibiu apartament la hotelul nostru.

 

Organizează un picnic în aer liber

Un picnic în aer liber în Sibiului este o modalitate minunată de a vă conecta cu natura și de a vă bucura de gusturi delicioase într-un decor pitoresc. Aici sunt câteva aspecte pe care le puteți explora pentru a vă face picnicul în aer liber o experiență de neuitat:

 1. locuri alese cu grijă
 2. pregătirea gustărilor
 3. pături și accesorii
 4. băuturi răcoritoare

Alege cu atenție locul pentru picnic, căutând zone verzi, poieni sau chiar priveliști montane spectaculoase. Păltinișul, Cisnădioara sau alte zone din Munții Cindrel oferă o varietate de locuri ideale pentru a îți întinde pătura și a te bucura de un prânz în aer liber.

Adu cu tine gustările preferate, fie că sunt produse locale, preparate tradiționale sau opțiuni mai ușoare și sănătoase. Poate fi un prilej minunat pentru a încerca specialități locale, precum brânza de burduf, mezeluri tradiționale și pâine proaspătă.

Asigurați-te că ai o pătură confortabilă sau o masă de picnic portabilă pentru a te așeza confortabil. Include și accesorii precum farfurii de hârtie, pahare, tacâmuri și un desfacător de sticle pentru a vă bucura de gustările tale fără nicio grijă.

 

Descoperă oază de confort și eleganță la hotelul Epic Centrum

În căutarea unei experiențe de cazare care să îmbine tradiția cu modernitatea în inima Transilvaniei? Hotelul Epic Centrum din pitorescul oraș Cisnădie, la doar 10 kilometri de Sibiu, vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o ședere de neuitat.

Cu cele mai variate opțiuni de cazare, de la camerele confortabile de 3 stele la suitele luxoase de 4 stele, acesta este locul perfect pentru a vă bucura de o pauză bine meritată.

Hotelul Epic Centrum nu este doar un loc de cazare excelent, ci și un punct de plecare ideal pentru a explora frumusețile regiunii. În apropiere, veți găsi Cetatea Cisnădioara, Biserica Fortificată Cisnădie și multe alte atracții istorice și culturale. Această locație strategică îți oferă oportunitatea de a descoperi istoria și tradițiile locale cu ușurință.

Pe lângă cazare, mai oferim și servicii precum:

 • restaurant
 • rent a car
 • transfer aeroport
 • atracții turistice

 

Oferim amintiri de neuitat în inima Transilvaniei

Pentru o ședere memorabilă în Cisnădie, rezervă acum la Hotelul Epic Centrum. Fie că ești în căutarea unei escapade romantice, a unei vacanțe de familie sau a unui sejur de afaceri, îți vom asigura un confort de top și servicii impecabile. Oferim combinația perfectă dintre tradiție și modernitate. Epic Centrum abia așteaptă să îți ofere amintiri de neuitat în inima Transilvaniei!

ALTE
ARTICOLE

A rendering of the hotel lobby.

Refugiul tău sibian este Epic Centrum

Ți-ai dorit de mult timp să ajungi pe la Sibiu, însă nu ai avut șansa până acum? Hotelul Epic Centrum oferă cazare Cisnadie Sibiu pentru cei care își doresc o experiență memorabilă. Nu doar Sibiul merită vizitat, ci și Cisnadie, pentru cei care își doresc o vacanța ceva mai liniștită

CITESTE ARTICOL »
A church in the middle of a street in Cisnadie.

Frumusețea vacanței iarna la munte

O vacanță la munte pe timpul iernii este o experiență specială. Mai ales dacă apelezi la un hotel de excepție cum este Epic Centrum. Noi oferim cazare Cisnadie confortabilă pentru ca tu să te bucuri de frumusețile munților în acest anotimp rece. Iarna este perioada când natura își îmbracă haina

CITESTE ARTICOL »