Refugiul tău sibian este Epic Centrum
A rendering of the hotel lobby.

Ți-ai dorit de mult timp să ajungi pe la Sibiu, însă nu ai avut șansa până acum? Hotelul Epic Centrum oferă cazare Cisnadie Sibiu pentru cei care își doresc o experiență memorabilă. Nu doar Sibiul merită vizitat, ci și Cisnadie, pentru cei care își doresc o vacanța ceva mai liniștită și relaxantă.

Cu un total de 19 unități de cazare, Epic Centrum este gândit să satisfacă cele mai variate gusturi și nevoi ale oaspeților săi. De la camerele confortabile de 3 stele, ideale pentru sejururi scurte sau călătorii de afaceri, până la suitele luxoase de 4 stele și cazare Sibiu apartament, care promit o experiență opulentă și relaxantă, aici vei găsi tot ce îți poți dori pentru a te bucura de o ședere plină de confort și rafinament.

 

De ce să vizitezi Sibiul?

Orice oraș din România merită vizitat, însă cu atât mai mult Sibiul, care are o istorie memorabilă și obiective turistice pe care nu le poți rata. În funcție de anotimpul în care vizitezi orașul, ai diferite activități pe care le poți desfășura. Iarna, spre exemplu, poți să te dai cu săniușul sau să patinezi. Vara poți admira împrejurimile.

Iată câteva motive convingătoare pentru a vizita acest oraș uimitor. Noi oferim camera dubla Cisnadie pentru ca tu să experimentezi următoarele:

  • Patrimoniu cultural bogat
  • Atmosferă pitorească
  • Evenimente culturale și festivaluri
  • Gastronomie delicioasă
  • Natură spectaculoasă în jurul orașului
  • Oameni ospitalieri și atmosferă prietenoasă

Cu străzi înguste pietruite, clădiri colorate și piețe pline de viață, Sibiul are o atmosferă pitorească care te va fascina la fiecare pas. Plimbările prin centrul vechi sunt o experiență pe care o vei ține minte.

Sibiul este un oraș vibrant care găzduiește numeroase evenimente culturale și festivaluri pe tot parcursul anului. În plus, bucătăria transilvăneană este renumită pentru felurile sale de mâncare delicioase și autentice. În Sibiu, vei găsi numeroase restaurante și taverne care servesc specialități locale savuroase, de la sarmale și mămăligă până la plăcinte și deserturi tradiționale. Fiecare masă este o călătorie culinară care îți va încânta simțurile.

 

De ce să te cazezi la Epic Centrum?

Situat în pitorescul oraș Cisnădie, la doar 10 kilometri de Sibiu, Hotelul Epic Centrum te invită să descoperi combinația perfectă dintre tradiție și modernitate. Aici, ospitalitatea se îmbină armonios cu confortul, iar oaspeții sunt întâmpinați cu zâmbete calde și servicii impecabile.

Fiecare colț și fiecare detaliu al hotelului vorbesc despre pasiunea și dedicația cu care a fost construit. Camerele, cu designul lor unic, reflectă o parte din sufletul locului, îmbinând modernitatea cu elemente tradiționale. De la mobilierul elegant până la dotările moderne, totul este gândit pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. În plus, Epic Centrum este un punct de plecare ideal pentru explorarea frumuseților regiunii.

 

Vacanța de iarnă la munte

Vacanța de iarnă la munte este o experiență de neuitat pentru cei care apreciază frumusețea naturii înzăpezite, aerul proaspăt și aventurile peisajelor montane. Indiferent dacă sunteți un iubitor al sporturilor de iarnă sau preferați să vă bucurați de peisajul într-o plimbare liniștită, munții oferă o varietate de activități și experiențe care îți vor încânta simțurile și îți vor încărca bateriile pentru întregul an.

Primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la o vacanță de iarnă la munte sunt sporturile de iarnă. Schiatul și snowboarding-ul sunt cele mai populare activități, iar stațiunile montane oferă pârtii pentru toate nivelele de experiență, de la începători la avansați. Este o senzație unică să aluneci pe pârtie, să simți vântul rece în păr și să admiri peisajele spectaculoase din jur.

Dacă îți dorești și tu să vii iarna la munte, te așteptăm la Epic Centrum. Serviciile oferite de noi sunt cele mai bune deoarece:

  1. suntem profesioniști
  2. avem experiență
  3. suntem pasionați

 

Cum arată concediul perfect?

Un concediu nu poate fi unul reușit dacă nu apelezi la Epic Centrum. Haide și tu să explorezi ce are hotelul nostru de oferit și experimentează vacanța perfectă! Te așteptăm cu brațele deschise în Cisnadie pentru a avea parte de relaxarea mult visată.

ALTE
ARTICOLE

Epiccentrum logo on an orange background in Cisnadie.

Cele mai frumoase orașe pe care să le vizitezi în România

România este țară care are foarte multe lucruri de oferit. Peisajele pitorești de munte și satele tradiționale sunt printre preferatele străinilor care vin să ne viziteze. Cu toate acestea, țara noastră are și un farmec urban aparte, cu orașe vibrante, pline de istorie și cultură. Avem orașe medievale bine conservate

CITESTE ARTICOL »
A rendering of the hotel lobby.

Beneficiile călătoriilor regulate

Călătoriile au fost întotdeauna o sursă de inspirație și relaxare pentru oameni din toate colțurile lumii. Călătoriile oferă numeroase beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte. În acest articol, vei afla informații importante despre modul în care acestea contribuie la dezvoltarea personală și la îmbunătățirea calității vieții. Prin oferirea

CITESTE ARTICOL »