Cazare Crăciun 2023 Sibiu: De ce să mergi la munte de Crăciun
Epiccentrum logo on an orange background in Cisnadie.

Crăciunul este unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. Magia acestei sărbători este adesea asociată cu zăpada care acoperă peisajul și cu atmosfera caldă și primitoare. Ce alt loc ar putea fi mai potrivit pentru a vă bucura de Crăciun într-un decor de poveste decât la munte, în Sibiu?

Iarna aduce un farmec deosebit în acest oraș istoric din România, iar găsirea cazării perfecte pentru Crăciun 2023 poate face din această sărbătoare o experiență cu adevărat memorabilă. Epic Centrum oferă cazare Cisnadie Sibiu cu cele mai bune condiții.

 

De ce să alegeți Sibiul pentru Crăciunul 2023?

 • Atmosferă tradițională
 • Peisaje pitorești
 • Cazare diversificată
 • Gastronomie tradițională
 • Activități de iarnă

Sibiul este renumit pentru păstrarea tradițiilor românești și săsești. În timpul Crăciunului, orașul se transformă într-un loc plin de culoare și bucurie, cu târguri de Crăciun, mese festive și concerte. Este o oportunitate minunată de a experimenta autenticitatea tradițiilor românești de Crăciun. Vrei cazare sau sala evenimente Sibiu? Noi ți le oferim!

Regiunea Sibiului oferă peisaje montane spectaculoase, care se transformă într-un tărâm de poveste iarna. Dacă sunteți în căutarea unui Crăciun alb și autentic, Sibiul este alegerea potrivită. Sibiul oferă o gamă variată de opțiuni de cazare pentru toate preferințele și bugetele. Puteți opta pentru un hotel de lux în centrul orașului sau pentru o cabană tradițională în munți.

Bucătăria tradițională sibiană este delicioasă, iar Crăciunul este momentul perfect pentru a gusta preparate românești tradiționale, cum ar fi sarmalele, mămăliga, colțunașii sau cozonacul. De asemenea, veți găsi numeroase târguri de Crăciun cu produse locale și meșteșuguri.

 

Cazare pentru Crăciun 2023 în Sibiu

Dacă vă gândiți să vă petreceți timpul într-un loc cu adevărat special lângă Sibiu, atunci Epic Centrum este alegerea perfectă pentru cazare camera dubla Cisnadie Sibiu. Acest hotel deosebit combină rafinamentul cu facilități moderne, oferind o experiență de neuitat pentru oaspeții săi. Situat în Cisnădie, aproape de Sibiu, Epic Centrum vă invită să descoperiți eleganța și confortul într-un mod cu totul unic.

La Epic Centrum, ne dedicăm să vă oferim o experiență culinară deosebită. Restaurantul nostru vă invită să descoperiți bucătăria românească tradițională și internațională. De asemenea, vă veți putea bucura de camere curate și confortabile. Iată ce oferim:

 1. Cazare: apartament, cameră dublă, cameră triplă, studio
 2. Sală de evenimente
 3. Restaurant
 4. Rent a car
 5. Transfer aeroport
 6. Atracții turistice

 

Activități de Crăciun la Sibiu

 • Târgurile de Crăciun: Sibiul este cunoscut pentru târgurile sale de Crăciun. Piața Mare și Piața Mică se transformă în locuri magice, pline de tarabe cu produse tradiționale, obiecte de artizanat și bucate delicioase.
 • Concerte și spectacole: Sibiul găzduiește numeroase concerte și spectacole de Crăciun. De la coruri bisericești la spectacole de teatru, veți găsi evenimente pentru toate gusturile.
 • Patinoarul: Piața Mare găzduiește un patinoar temporar unde vă puteți bucura de patinaj pe gheață sub cerul înstelat. Este o activitate potrivită pentru întreaga familie.
 • Vizita la Cetatea Sibiului: Cetatea Sibiului oferă o priveliște uimitoare asupra orașului și a împrejurimilor sale. O plimbare pe zidurile cetății poate fi o experiență de neuitat, mai ales când este acoperită de zăpadă.
 • Vizita la muzee: Dacă doriți să aflați mai multe despre istoria și cultura Sibiului, nu ratați o vizită la Muzeul Național Brukenthal sau Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA.
 • Excursii în natură: În apropiere de Sibiu, puteți face excursii în munții Făgăraș sau în Pădurea Dumbrava. Drumețiile și sporturile de iarnă sunt activități populare în această regiune.

 

Epic Centrum, alegerea perfectă

Dacă sunteți în căutarea unui hotel care să ofere calitate și confort în Cisnădie, Epic Centrum este o alegere care te va încânta. Cu facilități moderne, o echipă ospitalieră și o atenție deosebită la detalii, vă garantăm că veți avea o ședere de neuitat în apropiere de Sibiu.

ALTE
ARTICOLE

Epiccentrum logo on an orange background in Cisnadie.

Cele mai frumoase orașe pe care să le vizitezi în România

România este țară care are foarte multe lucruri de oferit. Peisajele pitorești de munte și satele tradiționale sunt printre preferatele străinilor care vin să ne viziteze. Cu toate acestea, țara noastră are și un farmec urban aparte, cu orașe vibrante, pline de istorie și cultură. Avem orașe medievale bine conservate

CITESTE ARTICOL »
A rendering of the hotel lobby.

Beneficiile călătoriilor regulate

Călătoriile au fost întotdeauna o sursă de inspirație și relaxare pentru oameni din toate colțurile lumii. Călătoriile oferă numeroase beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte. În acest articol, vei afla informații importante despre modul în care acestea contribuie la dezvoltarea personală și la îmbunătățirea calității vieții. Prin oferirea

CITESTE ARTICOL »